Valkeakoski-opisto

Kielet Haku

1106500 Voimasana! Kirjoittajaleiri 13–17-vuotiaille, etäleiri

Tämä kurssi on päättynyt
Leirillä kirjoitetaan runoja ja tarinoita, seikkaillaan kirjoitustapojen viidakossa ja metsästetään inspiraatiota ja kirjoittamisen riemua. Lauantaina ja sunnuntaina klo 11–18:30. UUTUUS! Tänä vuonna Voimasana on ETÄLEIRI kotona, mökillä tai missä vain! Leiri on osa Pentinkulman päivät -tapahtumaviikkoa. Lisätietoa kurssista

Kestosuosikiksi muodostunut Voimasana!-kirjoittajaleiri järjestetään viidennen kerran 1.–2. elokuuta, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki 13–17-vuotiaat kirjoittamisesta innostuneet nuoret. Leirillä kirjoitetaan runoja ja tarinoita, seikkaillaan kirjoitustapojen viidakossa ja metsästetään inspiraatiota ja kirjoittamisen riemua.

UUTTA! Tänä vuonna leiri järjestetään turvallisesti ja helposti etänä kaikkien nuorten kirjoittajien kotiin, mökille, matkoille tai minne vain! Osallistuminen leirille onnistuu vaikka laiturilta, uimarannalta, mökiltä tai hotellilta. Pääset mukaan mistä vain, missä on nettiyhteys!

Leirillä kokoonnutaan videoyhteyksin (vaikka kännykällä tai tabletilla), kirjoitetaan yhdessä ja erikseen, jutellaan kirjoittamisesta ja pidetään hauskaa kirjoittavien kavereiden kanssa.

Missio: kirjoittamisen ilo!

Leiri toteutetaan 1.–2.8. lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00–18.30. Välillä pidetään lepo-, eväs- ja kirjoitustaukoja, joiden aikana voit jutella rauhassa uusien kavereiden kanssa, syödä herkkuja, käydä uimassa tai kirjoitella joko omia juttuja tai open vinkkien mukaan.

Leirillä tarvitset netin ja kännykän/tabletin/tietokoneen lisäksi vain haluamasi kirjoitusvälineet, herkkuja inspiksen herättelyyn sekä ison repullisen innostusta. Leirin aikana pääset tutustumaan uusiin kirjoittaviin kavereihin, saat rutkasti uusia hauskoja kirjoitusvinkkejä sekä pääset kirjoittamaan niin paljon kuin ikinä haluat.

Punakynät ja koulufiilis eivät pääse leirille mukaan, eikä kirjoituksia ole pakko näyttää kenellekään. Toisaalta, jos haluat, voit lähettää kirjoituksiasi Minna-opelle neuvoja ja palautetta varten tai näyttää niitä kavereille, jotka kirjoittavat itsekin. Win–win!

Tiedustelut leiriohjaaja Minna Autiolta: p. 044-5555 996 tai kirjoittajaminna@gmail.com.

 


Ilmoittautuminen alkaa: 24.3.2020 0:00:00

Ilmoittaudu viimeistään: 17.7.2020 0:00:00

Opettaja: Minna Autio, kirjoittajaohjaaja, kirjailija

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: La: 11.00-18.30 Su: 11.00-18.30

Syyslukukausi: 1.8.2020 - 2.8.2020 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 37,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit