null

Kauhajoen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

LUE OHJEET TARKASTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA (Täsmennyksiä peruutusehdoissa!)

Ilmoittautuminen syksyn 2023 kursseille alkaa ma 28.8.2023 klo 18.00 kurssi-ilmoittautumissivulla.

Toimiston yhteystiedot: p. 046 851 1942, sähköposti: kansalaisopisto@kauhajoki.fi


Ilmoittautumisohjeet

 1. Vie aina kurssi-ilmoittautuminen loppuun saakka painamalla "Lähetä", vaikka olisitkin saamassa varasijan. Näin opisto saa tiedon ja voi mahdollisuuksien mukaan perustaa uusia opetusryhmiä suosituille kursseille.

Peruutusehdot (HUOM! ovat täsmentyneet!)

 1. Kurssi-ilmoittautuminen on peruttava viimeistään kolme (3) päivää (72 tuntia) ennen kurssin alkua, mikäli kurssin tiedoissa ei toisin mainita.
 2. Myöhässä perutuista tai perumatta jätetyistä kurssi-ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus.
 3. Peruminen tulee tehdä toimistoon -  ei vain opettajalle tai rehtorille. Älä jätä perumisilmoitusta myöskään vastaajaviestiin!
  Mahdollinen opettajan vaihdos tai opiskelijan taitotasoon soveltumaton kurssi ei oikeuta maksutonta perumista.
 4. Maksuton peruminen on mahdollista, mikäli kurssipaikka tai ajankohta muuttuvat oleellisesti.
 5. Vähintään 10 kokoontumiskerran kursseilla 1. kerta on kokeilukerta, jonka jälkeen voi vielä maksutta perua osallistumisensa 3 päivän (72 tunnin) ajan toimistoon.
 6. Kurssin peruminen terveydellisistä syistä on mahdollista lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksella. Jos kurssin tuntimäärästä 50 % on jo pidetty, kurssimaksu veloitetaan kokonaan.
 7. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. 
 8. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä ennen kurssin alkua. Kurssin alkamisesta ei erikseen ilmoiteta.
 9. Lasku lähetetään noin kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintään.
 10. Opiskelijasta riippumattomista syistä peruuntuneen yhden opetuskerran tunnit jätetään korvaamatta.

Hyvä tietää 

 1. Jos viranomainen määrää lähiopetuksen keskeytettäväksi eikä etäopetus tai opetuksen siirto ole kurssilla mahdollista ja kurssi keskeytyy, kurssimaksuhyvityksistä päättää Kauhajoen hyvinvointilautakunta.
 2. Maksuvälineinä käyvät myös:
  1. Kauhajoen kaupungin henkilöstön liikunta ja kulttuurisetelit.
  2. SMARTUM
  3. TYKY+